Dictionar Auto: Litera E

Echilibrare

in Engleza: Echilibrare = Alignment Un automobil este echilibrat atunci cand toate componentele de suspensie sau directie nu prezinta defecte si in momentul in care rotile ruleaza drept.

Echilibrare (roti)

in Engleza: Echilibrare (roti) = Balancing (tire) Procesul prin care rotile sunt verificate daca au fost montate corect.

Echipare de fabrica

in Engleza: Echipare de fabrica = Factory Equipment Lista de dotari standard oferita de un producator auto.

EGR - recircularea gazului de esapament

in Engleza: EGR - recircularea gazului de esapament = EGR Valve and System Sistem de control al emisiilor de gaze.

Electronic Control Module

in Engleza: Electronic Control Module = ECM or PCM Computerul principal din cadrul unui autovehicul. El este responsabil cu interpretarea semnalelor electrice primite de la senzorii motorului.

Emisii

in Engleza: Emisii = Emissions Cantitatea de gaz care se elimina prin teava de esapament in urma arderilor produse in motor.

Etrier

in Engleza: Etrier = Brake caliper Dispozitiv in forma de C care face parte din sistemul de franare. In momentul actionarii pedalei de frana acesta se strange pe discul de frana pentru a incetini si opri masina.

Evaporare Rapida a Combustibilului

in Engleza: Evaporare Rapida a Combustibilului = Early Fuel Evaporation Sistem folosit doar pe motoarele echipate cu carburator care se foloseste de caldura pentru a creste viteza de evaporare a combustibilului.

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?