Termeni si Conditii

Accesul la si utilizarea autobook.ro (denumit in continuare "Site" si/sau "Website") sunt obiectul exclusiv al prezentilor Termeni si Conditii. Vizitatorul, utilizatorul websiteului autobook.ro va fi denumit in continuare "Utilizator". Odata ce utilizati Website-ul autobook.ro (www.autobook.ro) ati acceptat pe deplin termenii, conditiile si precizarile legale incluse in prezenta notificare. Nu veti utiliza Website-ul in scopuri ilegale sau interzise prin acesti Termeni si Conditii. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii veti intrerupe imediat utilizarea Website-ului.

Informatiile de pe acest website

Informatiile incluse in acest website, inclusiv, dar fara a se limita la, stiri, articole si opinii, sunt furnizate ca informatii generale si doar in scop informativ. In acelasi timp incercam si ne asiguram ca toate informatiile incluse in website sunt corecte si actualizate. Nu oferim garantii sau reprezentare in ce priveste corectitudinea acestor informatii si nici nu acceptam raspunderea cu privire la informatiile incorecte. Ati luat la cunostinta si ati acceptat ca nu vom fi raspunzatori pentru incorectitudinile incluse printre informatii. Nu trebuie sa va bazati pe aceste informatii si va recomandam sa obtineti noi pareri sau sa cautati consultanta inainte de a va decide la o actiune in baza informatiilor incluse in acest website.

Controlul editorial

autobook.ro isi rezerva drepturile, dar nu are nicio obligatie, sa monitorizeze si/sau sa revizuiasca toate materialele postate pe website-ul nostru sau prin serviciile site-ului sau subiectele de la utilizatori, si nu este responsabil pentru astfel de materiale postate de utilizatori. Totusi ne rezervam in orice moment dreptul sa divulgam toate informatiile necesare sau recomandabile pentru respectarea tuturor legilor, reglementarilor sau cerintelor guvernamentale; si sa editam, sa refuzam postarea sau sa excludem toate informatiile sau materialele, partial sau integral, care conform evaluarii noastre sunt indoielnice sau incalca acesti Termeni si Conditii, legislatia in vigoare, politicile noastre sau din orice alte motive.

Folosirea Continutului de la Utilizator

Sunteti unicul responsabil de continutul pe care il incarcati, postati, transmiteti prin e-mail sau in alt mod via sau catre Site, inclusiv pentru transmiterea de anunturi, articole, stiri, comentarii si orice alte date, fotografii, material grafice, video, mesaje, clasamente, postari pe forum, comentarii sau alte materiale. Ati luat la cunostinta ca nu suntem raspunzatori de niciun Continut primit de la Utilizator. Continutul de la Utilizator este afisat doar in scopuri de divertisment si informare si nu este controlat de autobook.ro, astfel nu putem garanta corectitudinea, integritatea sau calitatea acestui continut primit de la Utilizator. Intelegeti ca folosind Site-ul, va puteti expune la continut primit de la Utilizatori de natura ofensatoare, indecent sau indoielnica. In nicio circumstanta, autobook.ro nu este raspunzator in niciun fel de Continutul primit de la Utilizator, inclusiv, dar fara a se limita la, erori sau omisiuni, sau pentru pierderi si daune de orice fel survenite ca urmare a utilizarii oricarui Continut primit de la utilizator, postat, transmis prin e-mail sau in alt mod via autobook.ro.

Modificarea utilizarii

autobook.ro isi rezerva dreptul sa:

  • Modifice sau elimine (temporar ori permanent) Website-ul sau orice parte a acestuia fara preaviz si confirmati ca autobook.ro nu este raspunzator in fata dvs. pentru respectivele modificari sau eliminari; si sa

  • Modifice acesti termeni si conditii in orice moment, iar daca dvs. continuati sa utilizati Website-ul dupa aceste modificari, se considera ca ati acceptat respectivele modificari.

Link-uri catre website-urile tertilor

Website-ul autobook.ro poate include link-uri catre website-urile tertilor controlate si administrate de altii. Toate link-urile catre alte website-uri nu reprezinta o sustinere a respectivelor website-uri, iar dvs. ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca nu suntem responsabili de continutul sau disponibilitatea acestor site-uri.

Drepturile de autor (copyright)

  • Toate drepturile de autor, marcile comerciale precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala de pe Website si din continutul sau (inclusive dar fara limitare la designul Website-ului, texte, materiale grafice si tot software-ul si codurile sursa in legatura cu Website-ul) reprezinta proprietatea autobook.ro conform legii.

  • Odata cu accesarea Website-ului, va dati acordul ca veti accesa continutul sau doar in scop personal, noncomercial. Continutul nu poate fi descarcat, copiat, reprodus, transmis, stocat, vandut, sau distribuit fara acordul prealabil scris al detinatorului dreptului de autor. Aceasta exclude descarcarea, copierea si/sau printarea paginilor de pe Website exclusiv in scop personal, noncomercial.

  • Nu veti modifica, adapta, traduce, intocmi lucrari derivate, diviza, inversa, dezasambla nici nu veti incerca in alt mod sa derivati codul sursa al serviciilor noastre, software-ul sau documentata noastra, nici nu veti crea sau incerca sa creati un substitut sau un serviciu ori produs similar prin utilizarea sau accesul la Website.

Precizari legale si limitarea raspunderii

  • Website-ul este sustinut pe o baza ASA CUM ESTE si DUPA DISPONIBILITATE fara reprezentare sau sustinere si fara niciun fel de garantie expres sau implicita, inclusiv, dar fara a se limita la, garantiile implicite de calitate satisfacatoare, potrivire cu un anumit scop, ne-contrafacere, compatibilitate, siguranta si precizie.

  • In limita permisa de lege, autobook.ro nu este raspunzator pentru pierderi sau daune indirecte sau succesive de orice fel (inclusive dar fara limitare la pierderea activitatii comerciale, a oportunitatilor, datelor, profitului) survenite din sau in legatura cu utilizarea Website-ului.

  • autobook.ro nu ofera garantii ca functionarea Website-ului va fi fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca Website-ul ori serverul care-l sustine sunt scutite de virusi sau de orice altceva daunator si distructiv.

  • Nimic din cadrul acestor termeni si conditii nu se considera ca exclude limitarea raspunderii ce revine autobook.ro in cazul decesului sau vatamarii corporale ca rezultat al neglijentei din partea autobook.ro sau a angajatilor si agentilor sai.

Reziliere

Daca oricare dintre acesti Termeni si Conditii vor fi considerati lipsiti de validitate, ilegali sau fara efect din orice motiv, de catre o instanta judecatoreasca competenta, atunci respectivii termeni si conditii vor fi reziliati, iar termenii si conditiile ramasi vor continua sa fie in vigoare cu efect deplin fiind obligatorii si executorii.

Legea aplicabila

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati de si interpretati conform legislatiei din Romania, fiind astfel supusi exclusiv jurisdictiei instantelor judecatoresti din Romania. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?