2.619 kilometri cu mai putin de 100 de euro intr-o Skoda Citigo CNG

2.619 kilometri cu mai putin de 100 de euro intr-o Skoda Citigo CNG

Cand vine vorba de masini, fiecare dintre noi are anumite obsesii. Unora le place sa sofeze la limita legii, altora le place sa se relaxeze pe drumuri lungi, in timp ce altii vor doar sa obtina cel mai mic consum de carburant.

Acesta din urma este cazul austriacului Gerhard Plattner care se bucura cateva recorduri mondiale in ceea ce priveste consumul de carburant.

Ultima nazbatie a acestuia consta in parcurgerea a 2.619 kilometri cu mai putin de 100 de euro. Pe tot parcursul drumului, austriacul a fost insotit de o Skoda Citigo CNG. La final, micutul model de oras a afisat pe bord un consum mediu de gaz natural de 2.39 kilograme per 100 de kilometri.

"Sunt foarte incantat in ceea ce priveste acest record. Este o dovada a eficientei motorului pe gaz natural montat pe Skoda Citigo. In ciuda pretului la gazul natural in crestere in Italia si Suedia, cu un buget mic am reusit sa parcurg acest traseu si sa raman si cu 18.76 de euro", a declarat Plattner.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Traseul de 2.619 kilometri a pornit de la Vicenza, Italia si s-a oprit in Stockholm, Suedia.

| de | Sursa: Carscoops

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?