2013 Audi Nanuk quattro Concept a pasit in Frankfurt

2013 Audi Nanuk quattro Concept a pasit in Frankfurt

Audi a expus astazi, in ajunul Salonului Auto de la Frankfurt, conceptul Nanuk quattro. Acesta reprezinta o mare surpriza pentru fanii marcii, oficialii din Ingolstad reusind sa pastreze cu sfintenie aparitia prototipului.

Daca ar fi sa face o simpla comparatie vizuala, putem spune ca Audi Nanuk quattro Concept reprezinta versiunea germana a lui Italdesign Giugiaro Parcour. Prototipul de doua locuri vine alaturi de noul motor V10 twin-turbo de 5.0 litri TDI montat longitudinal in fata axei spate. Acesta dispune de 544 de cai putere si 1.000 Nm si este manageriat de o cutie S-Tronic cu sapte ropoarte.

Conform oficialilor germani, Audi Nanuk quattro concept are novie de 3.8 secunde sa accelereze de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima se opreste la 305 km/h. Desi masa totala a prototipului este de 1.900 de kilograme, consumul de carburant anuntat de producator este de 7.8 litri la 100 de kilometri.

Audi Nanuk quattro Concept sta pe un set de jante de 22 de inch incaltate cu penuri de inalta performanta ce ascund discurile de frana din carbon ceramic. Suspensia pneumatica si sistemul de control electronic ii permite soferului sa micsoreze garda la sol pana la 30 de mm sau sa o mareasca pana la 40 de milimetri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Audi Nanuk quattro Concept are 4.531 mm lungime, 1.990 mm latime, 1.327 mm inaltime si dispune de un ampatament de 2.701 mm. Structura sa are la baza ahitectura Audi Space Frame din fibra de carbon ranforsata cu polimeri.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?