2013 Dacia Duster facelift - Primele imagini cu interiorul SUV-ului de la Mioveni

2013 Dacia Duster facelift - Primele imagini cu interiorul SUV-ului de la Mioveni

Asa cum deja stiti, Dacia va expune in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noul Duster facelift. Saptamana trecuta, oficialii romani au publicat primele imagini cu exteriorul lui Duster, iar astazi avem sansa sa facem cunostinta cu interiorul revizuit al lui Duster 2013.

Prima modificare importanta, care va face multi soferi fericiti, consta in mutarea comenzilor geamurilor electrice pe usi. Mai mult decat atat, noul Duster a primit si sistemul MediaNav cu ecran tactil.

In cazul in care ati uitat, la nivel estetic, SUV-ul de la Mioveni a suferit cateva modificari minore. Amintim aici, blocurile optice revizuite si grila frontala noua.

In zona posterioara, vedem o serie de linii noi si cateva accesorii cromate. De asemenea, teava de esapament cromata creaza o impresie buna, iar textul "4WD" a primit un font mai rotunjit. Toate aceste elemente de exterior, vin sa creeze un aspect intinerit si sa creasca personalitate masinii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Dacia Duster facelift va fi prezentat in mod oficial, pe 10 septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

| de | Sursa: Foto: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?