2013 Dodge Dart Mopar prezentat inainte de debutul din Chicago

2013 Dodge Dart Mopar prezentat inainte de debutul din Chicago

Grupul american Chrisler a prezentat editia limitata Mopar '13 Dart inainte de debutul sau oficial din cadrul Salonului Auto de la Chicago. Aceasta este a patra editie speciala a modelului american care debuteaza in ultimii patru ani de cand compania si-a unit fortele cu cei de la Fiat S.p.A.

Avand la baza editiile de succes Mopar '10 Challenger, Mopar '11 Charger si Mopar '12 300, noul Mopar '13 Dart vine cu un look mult mai agresiv si mai sportiv multumita accesoriilor de performanta si elementelor de caroserie semnate de Mopar.

Sub capota lui Mopar '13 Dart regasim propulsorul de 1.4 litri pe benzina MultiAir cuplat la o tractiune manuala. La nivel estetic, modelul american beneficiaza de o caroserie vopsita in negru brazdata de o dunga in stil "racing" de culoare albastra. Pentru o tinuta de drum mai buna si pentru o manevrabilitate sporita, Mopar vine cu o calibrare a cutiei de viteze, cu o garda la sol mai mica cu 7 milimetri si cu pneuri cu un profil mai lat.

De asemenea, Mopar a instalat un sistem de franare mai performant, iar logo-ul americanilor poate fi regasit atat pe grila radiatorului, cat si pe jantele de 18 inch. La interior, clientii se vor bucura de un set de scaune speciale si de o serie de accesorii in stilul Mopar.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Dodge Dart Mopar '13 va fi fabricat in doar 500 de exemplare si va fi asamblat in cadrul uzinei din Belvidere.

| de | Sursa: Dodge

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?