2013 Mercedes-Benz S-Class Coupe Concept a sosit la Frankfurt

2013 Mercedes-Benz S-Class Coupe Concept a sosit la Frankfurt

Mercedes-Benz a expus in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul S-Class Coupe Concept. Acesta vine sa prefigureze viitoarea versiune de serie a coupe-ului german, menit sa inlocuiasca celebrul CL.

Conform oficialilor germani, versiunea de serie a lui S-Class Coupe Concept ar putea fi expusa anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Mercedes-Benz S-Class Coupe Concept vine cu o lungime de 5.050 milimetri, cu o latime de 1.985 milimetri si o inaltime de 1.409 milimetri. Ampatamentul acestuia masoara 2.954 de milimetri si promite suficient spatiu pentru toti pasagerii.

Sub capota conceptului german regasim un motor V8 BiTurbo de 4.633 centimetri cubi capabil sa ofere 455 de cai putere si 700 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, regasim un bord scupltat vopsit in alb. Consola centrala dispune de doua ecrane de 12.3 inch, iar elementele din aluminiu si covorasele cusute cu maiestrie, completeaza pachetul oferit de nemti.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?