300 de masini si 2 tancuri reale au fost folosite in Fast and Furious 6

Sectiuni Relevante

300 de masini si 2 tancuri reale au fost folosite in Fast and Furious 6

Atunci cand vorbesti despre un film in care cursele de strada reprezinta subiectul principal gandul zboara imediat catre numarul de masini folosite pe platourile de filmare. Ultima productie de acest gen a poposit si la noi in cinematografe si poarta numele de Fast and Furious 6.

Dennis McCarthy, omul care a coordonat toate masinile din aceasta pelicula spune ca pe parcursul filmarilor au avut nevoie de 300 de automobile. Nu stim daca McCarthy este un pasionat auto, insa, acesta a asistat zilnic la distrugerea a 5 - 6 masini.

In cadrul celei de-a sasea parti a francizei Fast and Furious, Dominic Toretto si gasca sa au de infruntat un tanc. Unul real, conform declaratiilor facute de acelas McCarthy. Pentru filmari, americanii au utilizat doua astfel de tancuri, iar in zonele unde limita de greutate era depasita s-au folosit de machete construite pe baza unor rulote.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei care au vizionat deja filmul ar trebui sa stie ca marea majoritate a scenelor de actiune nu au fost generate pe calculator. In final, Dennis McCarthy a confirmat partea a saptea a francizei Fast and Furious. Filmarile pentru noua pelicula au inceput deja, iar conform unor surse din exterior, aceasta va debuta pe marile ecrane in vara anului viitor.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?