40 de kilometri din autostrada Bucuresti - Constanta vor intra in reparatii

Sectiuni Relevante

40 de kilometri din autostrada Bucuresti - Constanta vor intra in reparatii

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va efecuta o gamă de lucrări în valoare de 10 milioane de euro pentru repararea porțiunii Drajna - Lehliu din cadrul autostrăzii București - Constanța. Pe toată perioada lucrărilor, traficul va fi deviat pe drumul național paralel.

Din păcate pentru toți românii care își programaseră o scurtă vacanță la mare, lucrările vor începe lunile următoare. Conform estimărilor făcute de CNADNR, traficul va fi închis integral pe sectorul de drum menționat anterior pentru o perioadă de trei luni.

Pe 30 de kilometri vor fi efectuate lucrări de ranforsare (frezare strat vechi, executare strat binder și reprofilare), iar pe 10 kilometri se va freza stratul vechi și va fi așternut un nou strat de covor asfaltic, au explicat ingineri ai companiei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Totodată, oficialii spun că vor ca lucrările să se încheie până la începerea sezonului turistic.

| de | Sursa: Digi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?