6 masini sport KIA pentru SEMA 2011

6 masini sport KIA pentru SEMA 2011

Printre multele creatii personalizate destinate SEMA 2011, vizitatorii vor putea de asemenea sa admire si masinile sport de la KIA.

Producatorul auto a creat nu mai putin de 6 vehicule de acest gen, care in unele cazuri a insemnat sa colaboreze cu West Coast Customs (WCC) si revista Antenna.

Prima se numeste 'Slam Dunk' Blake Griffin Optima Hybrid si este o masina facuta pe tema baschetului, bazata pe primul hibrid al producatorului auto care dispune de jenti de 20 inch negru mat, logo-ul personal al lui Griffin, o schema de culori tot pe tema baschetului si podele ca un teren interior de basket.

A doua masina are ca tematica golful, se numeste 'Hole-in-one' Michelle Wie Soul si este inspirata de catre Michelle Wie. Ea atrage atentia datorita vopselei de exterior "So Blue", operele de arta ale lui Wie pe jentile cu 5 spite de 20 de inch si logo-ul incorporat in scaunele acoperite cu piele alba. Aceasta versiune are de asemenea un bord de culoarea "baby blue", un headliner roz si un TV LED de 26 de inch montat in trapa din spate si conectat la o consola X-Box 360 si un sistem Kinect.

Urmatoarele sunt 'Retro Surf' Rio si 'Hat Trick' Forte, modele ce dispun de 5 usi si care sunt un rezultat al colaborarii KIA cu Antenna. Acestea sunt dotate cu orice si-ar dori la o masina orice fan al surfingului si hokey-ului.

A 5-a KIA prezentata la SEMA 2011 este Rio B Spec Racer cu 5 usi bazata pe versiunea destinata sa concureze cu modele precum Mazda 2, Honda Fit si Ford Fiesta la diverse evenimente, cum ar fi World Challenge, GRAND-AM, Sports Car Club din America (CSAC) si Asociatia Nationala Auto Sport (NASA). Noul Kia Rio B Spec Racer costa in jur de 14,000 USD, iar transformarea ei dintr-o masina de strada intr-o masina de curse a necesitat adaugarea unor elemente precum un roll cage, scaune de curse prevazute cu un ham, un volan cu eliberare rapida si jenti ultrausoare invelite in anvelope spec-series.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Si in cele din urma, Kia USTCC Optima Hybrid Pace Car este o masina ce marcheaza revenirea KIA pe pista USTCC in 2012. Cateva din punctele ei forte includ un sistem de admisie aer, un sistem de evacuare personalizat, un kit coilover ce coboara garda la sol, jente imbracate in anvelope de performanta si culori si elemente grafice din vinilin ce atrag atentia.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?