A debutat productia lui Mercedes-Benz S-Class Cabrio

A debutat productia lui Mercedes-Benz S-Class Cabrio

Mercedes-Benz a anuntat cu mare fast ca productia lui S-Class Cabrio a debutat in cadrul uzinei Sindelfingen din Germania. Descris drept primul model cu patru locuri decapotabil din 1971 si pana astazi, S-Class Cabrio este cel de-al saselea membru al gamei care foloseste arhitectura lui S-Class.

Conform oficialilor germani, listele de comenzi pentru S-Class Cabrio vor fi deschise in aceasta luna, urmand ca livrarile sa debuteze in primavara anului viitor.

Mercedes-Benz S-Class Cabrio are acelasi look cu al coupe-ului din care deriva, singura modificare fiind aparitia plafonului textil cu trei straturi de material. Conform oficialilor germani, acesta se poate ridica sau cobori in doar 20 de secunde pana la o viteza de 60 km/h.

La interior, germanii au pregatit aceleasi facilitati ca cele regasite pe coupe, diferente fiind observate in dreptul climatizarii. Aici, Mercedes-Benz a pregatit noul sistem THERMOTRONIC care promite o temperatura optima indiferent daca ai sau nu plafonul coborat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe lista de optionale vom regasi si celebrele Airscarf si Aircap. In dreptul motorizarilor, Mercedes-Benz S-Class Cabrio vine cu versiunea S500 care integreaza un motor V8 de 4.7 litri ce dezvolta 455 de cai si 700 Nm, dar si cu varianta AMG S63 Coupe 4Matic. Aceasta din urma are un motor V8 de 5.5 litri care produce 585 de cai si 900 Nm.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?