A. Kahn Design si al sau Range Rover RS300 Vesuvius

A. Kahn Design si al sau Range Rover RS300 Vesuvius

Tunerul britanic A. Kahn Design a pregatit un nou pachet pentru Range Rover Sport. Botezat RS300 Vesuvius, acesta ii ofera SUV-ului din Albion un aspect mult mai agresiv si, totodata, mai elegant.

La exterior, A. Kahn Design a pregatit o culoarea Santorini Black pentru caroserie, combinata cu accente Vesuvius Orange. De asemenea, SUV-ul britanic a primit un spoiler modificat ce integreaza un set de LED-uri pentru mersul pe timp de zi si o fusta mai lunga, o grila restilizata si jante cu un design specific A. Kahn Design.

La interior, tema caroseriei a fost preluata. Astfel, vedem scaune imbracate in piele neagra si portocalie brodate cu ata in nuanta Vesuvius Orange. Pedalele au fost inlocuite cu unele din aluminiu, ceasurile de bord sunt cele clasice A. Kahn Desing, iar rama ceasului a primit o serie de cristale Swarovski.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub caroserie, unitatea de 3.0 litri SDV6 produce 256 de cai putere la 4.000 rpm si dezvolta un cuplu motor de 600 Nm la 2.000 rpm. Multumita acestor valori, SUV-ul britanic sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 8.4 secunde.

| de | Sursa: Kahn Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?