A. Kahn Design vine la Geneva cu Evoque RS250 Fuji White

A. Kahn Design vine la Geneva cu Evoque RS250 Fuji White

Salonul Auto de la Geneva este evenimentul ce poate aduna cei mai multi tuneri sub aceeasi cupola, iar britanicii de la A. Kahn Design nu putea lipsi. Acestia vor expune in cadrul evenimentului elvetian noul pachet Fuji White RS250 destinat lui Range Rover Evoque.

La exterior, pachetul britanicilor vine cu o serie de modificari importante. Pentru inceput, tunerul din Albion a ales o caroserie vopsita in culoarea Fuji White cu un plafon "pictat" in negru. De asemenea, grila radiatorului, spoilerele fata si spate si panourile laterale au fost modificate.

In plus, A. Kahn Design propune lumini pentru mersul pe timp de zi revizuite, panouri de caroserie imbunatatite, un deflector de aer modificat si doua tevi de esapament montate central. Totul se incheie cu un eleron discret si cu un set de jante noi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, tunerul britanic ofera o combinatie de Alcantara cu piele naturala, iar fibra de carbon a fost presarata peste diverse accesorii. De asmenea, A. Kahn Design ofera un instrumentar de bord modificat, un schimbator de viteze nou si pedale din aluminiu.

| de | Sursa: A. Kahn Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?