ABT modifica Audi A4 si A4 Avant

ABT modifica Audi A4 si A4 Avant

Casa de tuning germana ABT a decis ca este momentul sa adauge un plus de agresivitate lui Audi A4 si lui A4 Avant. Sedanul de segment mediu a primit un kit sport si un pachet de performanta.

Botezat AS4, noul pachet vine cu ceva putere in plus pentru toate versiunile oferite de producatorul din Ingolstadt. Motorul de 3.0 litri TDI dezvolta acum 300 de cai putere si 570 Nm, cu 55 de cai mai mult comparativ cu versiunea de serie. Motorul de 2.0 litri diesel este disponibil acum in doua versiuni de performanta. In functie de versiunea standard, puterea lui A4 2.0 TDI poate dezvolta pana la 205 CP si 420 Nm.

Pentru benzinari, ABT vine cu 211 CP pentru motorul de 1.8 litri TFSI si cu 270 CP pentru unitatea de 2.0 litri TFSI.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, Audi A4 si fratele sau familist, A4 Avant, beneficiaza de un spoiler fata nou, de praguri laterale modificate si de un eleron discret. De asemenea, spoilerul spate a fost modificat, iar deflectorul de aer gazduieste acum patru tevi de esapamane. In plus, suspensia a primit un modul pentru micsorarea gardei la sol, iar jantele de 18 sau 19 inch completeaza ecuatia germanilor.

| de | Sursa: ABT

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?