ABT modifica Audi S5

ABT modifica Audi S5

Casa de tuning germana ABT Sportsline au creat un nou pachet de caroserie si un kit de performanta pentru Audi S5. Acesta poarta denumirea de AS5 si vine cu o multime de modificari.

Ultima editie a germanilor "combina precizia cu design-ul armonios si cu tehnologia dinamica si pentru a fi mai precisi, va spunem ca el beneficiaza un costum" creat dintr-un spoiler restilizat, prgaruri laterale, insertii noi si un spoiler spate modificat.

Pentru ca pachetul sa fie complet, germanii vin cu un sistem de evacuare ce se finalizeaza cu patru tevi de esapament si un set de suspensii mai joase. Cireasa de pe tort vine sub forma unor jante CR Silverlight sau DR, care ascund un nou sistem de franare cu discuri de 345 si 380 mm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste modificarile mecanice, germanii spun ca au reusit sa creasca puterea motorului de 3.0 litri diesel de la 245 la 300 de cai, iar propulsorul de 2.0 litri TFSI propune 270 de cai in loc de 211 cai.

| de | Sursa: ABT Sportsline

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?