ABT R8 GT la Geneva 2011

ABT R8 GT la Geneva 2011

Pe langa tunarea modelelor A6 si A7, binecunoscutul tuner ABT Sportsline va aduce la Geneva si noul program de individualizare ABT R8 GT.

Ati ghicit, ABT R8 GT are la baza modelul Audi R8 V10 Spyder, iar lista de modificari estetice include numeroase elemente din fibra de carbon precum sorturile fata si spate, rama parbrizului, gurile de aer, capota fata si carcasele oglinzilor laterale.

De asemenea, ABT R8 GT a primit si un nou set de jante din aliaj usor, iar din punct de vedere al perfomantelor, acesta dispune acum de 620 cai putere (456 kw) in loc de 525 cai putere (386 kw). Aceste noi valori se traduc printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde si o viteza de top de 320 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, ABT R8 GT a primit diverse insertii din fibra de carbon pe consola centrala, volan si portiere, impreuna cu piele rusie si neagra plus un sistem de iluminare la portierelor.

| de | Sursa: ABT Sportsline

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?