AC Schnitzer Mini Cooper S Convertible

AC Schnitzer Mini Cooper S Convertible

Compania de tuning AC Schnitzer, a creat un nou pachet de customizare pentru modelul Mini Cooper S Convertible, ce include o serie de accesorii si dotari tehnice, care imbunatatesc unicitatea si performanta automobilului.

Noul AC Schnitzer Mini Cooper S Convertible vine echipat cu un motor de 1.6 litri ce dezvolta acum 208 cai putere (153kW), o versiune ce produce 226 cai putere (166 kW) fiind de asemenea disponibila. Pentru o acomodare optima a acestui plus de putere, noul AC Schnitzer Mini Cooper S COnvertible a fost dotat cu suspensii noi cu arcuri sport, pentru ajustarea gardei la sol, si un diferential cu alunecare limitata.

La exterior, noul AC Schnitzer Mini Cooper S Convertible a primit un nou spoiler fata, o serie de detalii de design in negru, alb sau crom, ni tevi de esapament si un nou set de jante de 17 inch sau 18 inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste designul interior, noul AC Schnitzer Mini Cooper S Convertible a primit noi covorase din velur, pedale, schimbator de viteze si frana de mana din aluminiu.

| de | Sursa: AC Schnitzer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?