Acest Mini clasic electric anunta viitorul model de serie Mini Electric

Acest Mini clasic electric anunta viitorul model de serie Mini Electric

Prin premiera mondială a unui automobil extraordinar la Salonul Internaţional Auto de la New York, constructorul britanic MINI îşi demonstrează încă o dată interesul pentru condusul pur electric printr-o abordare inedită creată în jurul unui model emblematic.

Mini Electric clasic combină designul istoric al automobilului legendar din clasa mică cu tehnologia de ultimă oră a propulsie. Cu acest automobil unic, MINI demonstrează angajamentul său de a păstra caracterul inconfundabil al mărcii, în timp ce îmbrăţişează tehnologia inovatoare electrică.

Mini Electric clasic este rezultatul unei călătorii imaginare prin timp, unde povestea modelului clasic este extinsă cu un capitol. Originalul din a doua jumătate a secolului XX devine ambasadorul pentru conştientizarea ecologică şi o formă de mobilitate sustenabilă a cărui viitor tocmai a început.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. MINI Electric Concept a fost anunţat la Salonul Auto de la Frankfurt, în 2017, şi deschide drumul pentru primul automobil integral electric al mărcii, care va fi prezentat în 2019 - la timp pentru a 60-a aniversare a clasicului Mini. Versiunea de serie a modelului complet electric este în prezent în faza de dezvoltare, fiind bazată pe MINI Hatch cu trei uşi. Noul model electric va fi produs anul viitor, în premieră, la uzina MINI din Oxford.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?