Acesta este BMW X6 M facelift

Acesta este BMW X6 M facelift

Acum doua zile, oficialii BMW ieseau la rampa cu primele imagini si informatii despre X6 facelift. La doar cateva ore dupa aceea, gemanii ne faceau cunostinta cu noua gama M Performance, iar acum, bavarezii ne servesc pe tava cateva informatii, un video si o serie de fotografii cu proaspatul X6 M.

Cea mai puternica versiune a SAC-ului bavarez vine cu acelasi V8 bi-turbo de 4.4 litri,agregat capabil sa livreze 55 de cai putere si sa dezvolte un cuplu motor de 680 Nm. Tinand cont ca vorbim despre aceleasi cifre, viitorul X6 M facelift va face "suta" tot in 4.7 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Schimbarile de ordin estetic vin sub forma unor blocuri optice usor revizuite si sub forma unui spoiler fata putin modificat. De asemenea, germanii au optat ca noul X6 M sa aiba blocuri optice spate cu tehnologie LED, iar jantele de 20 de inch au un design nou. Ca si fratii sai, noul X6 M facelift va debuta in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?