Acesta este Ford Mustang Mach-e, primul SUV electric al companiei americane

Acesta este Ford Mustang Mach-e, primul SUV electric al companiei americane

După 55 de ani de la lansarea lui Mustang, Ford a decis să introducă un nou membru în această gamă. Dar spre deosebire de coupe-ul Mustang, noul model produs de americani este un SUV. Și nu orice SUV, ci unul electric.

Numele său este Mustang Mach-E și va fi disponibil începând cu anul viitor, listele de precomenzi fiind deja deschise. Modelul Ford va fi echipat cu o baterie de 75.7 kWh și un motor electric ale cărui resurse (258 CP și 416 Nm) sunt livrate doar roților de pe puntea spate. Va exista și o versiune cu baterie mărită la 98.9 kWh a cărui autonomie va ajunge până la 600 de kilometri.

Cea mai puternică variantă va putea fi comandată sub denumirea de Mustang Mach-E GT. Acesta are tracțiune integrală și dezvoltă 465 de cai putere și 830 Nm.

La o priză rapidă cu o putere de 150 kW, bateria lui Mustang Mach-E va putea fi încărcată până la 80% în aproximativ 40 de minute.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Interiorul iese în evidență datorită unui ecran central cu diagonala de 15.5 inch care a fost poziționat pe verticală, dar și mulțumită unui ecran generos care înlocuiește instrumentarul clasic de bord. Portbagajul lui Mustang Mach-E are 402 litri, iar în partea din față există o altă zonă de depozitare cu un volum de 100 de litri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?