Acesta este noul Mercedes-AMG GLE 63

Acesta este noul Mercedes-AMG GLE 63

Divizia AMG este una dintre cele mai active entități de acest gen de pe piața auto. Doar în ultimul an, nemții au venit cu cel puțin 10 versiuni noi în gamă.

Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, Mercedes-AMG a prezentat noua generație AMG GLE 63. La fel ca până acum, noul SUV dezvoltat de nemți va fi oferit în două versiuni: AMG GLE 63 și AMG GLE 63 S.

Mercedes-AMG GLE 63 este echipat cu motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri care dezvoltă 571 de cai putere și 750 Nm. Mulțumită transmisiei automate cu nouă trepte și a sistemului de tracțiune integrală 4Matic+, SUV-ul poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4 secunde. Viteza de top a acestei variante va fi limitată electronic la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cea de-a doua variantă propusă de nemți, AMG GLE 63 S, este echipată cu același motor V8, dar de această dată, vorbim despre 612 cai putere și 850 Nm. Astfel, pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, AMG GLE 63 S va avea nevoie de 3.8 secunde. În acest caz, viteza maximă ajunge la 280 km/h.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?