Acesta este noul Volkswagen Golf 8

Acesta este noul Volkswagen Golf 8

Volkwagen a prezentat noua generație Golf. Modelul de clasă compactă este acum actualizat cu un design modern, cu un interior pe măsura așteptărilor fanilor și cu o gamă de motorizări axată mai mult pe propulsoare pe benzină.

Volkswagen Golf 8 va fi disponibil în cinci versiuni hibride (trei mild hybrid și două plug-in hybrid). Primele dintre acestea vor purta acronimul eTSI și vor avea un sistem electric la 48V și puteri de 110, 130 și 150 de cai putere.

Vor exista și versiuni normale pe benzină cu 90 și 110 cai putere (1.0 TSI). Cei care preferă motoarele diesel vor putea opta pentru un 2.0 TDI cu 115 CP sau 150 de cai putere. Versiunile plug-in hybrid vor dezvolta 204, respectiv 245 de cai putere.

Anul viitor, Golf va primi și variantă GTI cu 250 de cai putere, în timp ce vârful de gamă, Golf R, va dezvolta 330 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Golf 8 iese în evidență mulțumită unei planșe de bord care a fost transformată într-o zonă cu două ecrane "lipite". Instrumentarul digital de bord va avea până la 10.25 inchi, iar ecranul central va putea fi comandat și el tot într-o versiune de top de 10.25 de inchi.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?