Acura ILX si RDX au sosit la Chicago

Acura ILX si RDX au sosit la Chicago

Versiunile de productie ale lui Acura ILX si RDX au fost prezentate in cadrul Salonului Auto de la Chicago, motiv pentru care oficialii companiei au publicat o serie de poze noi cu sedanul si crossover-ul lor.

De asemenea, divizia americana de lux a celor de la Honda, a prezentat si motorizarile pentru cele doua modele noi.

Acura ILX va beneficia de un motor de 2.0 litri cu patru cilindri capabil sa odere 150 de ai si 190 Nm. Cel de-al doilea propulsor pregatit de americani are o cilindree de 2.4 litri si produce 201 cai si 230 Nm, in timp ce ultima versiune vine sub forma unui hibrid. Motorul electric al acestuia va fi ajutat de o unitate conventionala de 1.5 litri. In ceea ce priveste consumul de carburant, americanii spun ca pentru orice agregat vor opta clientii acestia nu vor fi dezamagiti.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acura RDX vine sub capota cu un motor de 2.3 litri si 4 cilindri, unitate ce a inlocuit fostul V6 de 3.5 litri. Acesta produce acum cu 33 de cai putere mai mult, adica 273 de cai. Puterea poate fi livrata fie tractiunii fata, fie intregii punti prin intermediul unei transmisii automate cu sase viteze. Acura RDX va fi asamblat in uzina East Liberty din Ohio, si va debuta pe piata americana in acesta primavara.

| de | Sursa: Acura

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?