Acura NSX - Varul american al lui Honda NSX a debutat la Detroit

Acura NSX - Varul american al lui Honda NSX a debutat la Detroit

Honda NSX este unul dintre modelele iconice produse de niponi. Dar noul an vine cu surprize placute atat pentru fanii de peste Ocean, cat si pentru cei din Europa.

In cadrul Salonului Auto de la Detroit am facut cunostinta cu noul Acura NSX, urmand ca pana la finele anului sa vedem si viitorul Honda NSX.

Noul Acura NSX are un look extrem de agresiv care nu preia nimic din design-ul iconicului NSX. Mai mult decat atat, oficialii au fost foarte zgarciti cu detaliile. Tot ce stim pana acum este ca noul NSX vine cu un sistem de propulsie cu trei motoare electrice si unul conventional. Doua dintre unitatile electrice vor propulsa puntea fata, in timp ce al treilea se va ocupa de sustinerea motorului cu combustie interna.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acura spune ca noul NSX vine cu un tren de rulare adaptiv care poate fi modificat in functie de dorintele soferului. Modurile de lucru oferite de NSX sunt Quiet, Sport, Sport+ si Track.

| de | Sursa: Acura

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?