Acura RDX crossover facelift 2010

Acura RDX crossover facelift 2010

Dupa ce a dezvaluit modelul Acura MDX MY 2010, compania a dat publicitatii fotografii si detalii cu privire la faceliftul modelului Acura RDX crossover pentru anul urmator.

Echipat cu un motor turbo DOHC de 2,3 litri si 4 cilindri, Acura RDX 2010 poate dezvolta 240 CP la 6 000 de rpm si un cuplu motor de 260 lb-ft la 4 500 rpm; cifrele care vizeaza consumul indica faptul ca, in ciclu combinat, masina poate acoperi 19/24 mile cu un galon de benzina.

La exterior, Acura RDX 2010 prezinta noi bare de protectie in fata si in spate, o noua grila fata, faruri fata si lampi semnalizare spate revizuite, noi tevi de esapament si jante din aliaj usor de 18 inch.

In ceea ce priveste imbunatatirile aduse interiorului pentru modelul RDX facelift 2010, putem aminti unele elemente nou adaugate precum: sistem de camere, busola electronica, faruri automate, o consola centrala, conexiune prin port USB.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru acest model nu a fost inca dezvaluit.

| de | Sursa: Acura

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?