Acura ZDX 2010 poze si detalii

Acura ZDX 2010 poze si detalii

Pentru cei care s-au saturat de teasere si speculatii, trebuie sa va anuntam ca va punem la dispozitie o galerie foto completa cu noul Acura ZDX 2010, alaturi de detalii tehnice ale noului automobil sport de lux in 4 usi.

Noul Acura ZDX 2010 a fost lansat si este un concurent serios pentru modelele BMW X6. Noul model Acura vine echipat cu un motor VTEC V6 din aluminiu a carui putere este transmisa la roti prin intermediul unei cutii de viteze automate cu Sequential SportShift in 6 trepte.

Noul Acura ZDX 2010 este un coupe de lux performant, in 5 locuri, cu tractiune integrala, cu un interior spatios cu elemente din piele fina, cu sistem de navigare Acura Navigation si sistem Voice Recognition, Acura Real-Time Tarffic and Weather, o camera video noua pe spate, si alte sisteme tehnologice noi care sporesc siguranta si confortul automobilului. Designul noului Acura ZDX 2010 face ca automobilul sa fie mai spatios.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Compania producatoare nu a facut public pretul noului Acura ZDX 2010, insa comercializarea sa va incepe in cursul acestui an.

| de | Sursa: Acura

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?