Alfa Romeo Giulia, acum in slujba Politiei Rutiere Ilfov

Alfa Romeo Giulia, acum in slujba Politiei Rutiere Ilfov

Începând din luna decembrie, Poliția Rutieră Ilfov este dotată cu un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona județului Ilfov.

Auto Italia, importatorul oficial al brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosință modelul Giulia, pentru o perioadă de 12 luni. Autoturismul va fi utilizat de echipajele Poliției Rutiere Ilfov, pentru acțiunile de patrulare din zona județului Ilfov.

Modelul dezvoltat de inginerii și designerii producătorului italian Alfa Romeo a fost dotat cu sisteme acustice și luminoase, destinate activităţilor de Poliţie Rutieră. Vehiculul este destinat acțiunilor de patrulare din zona județului Ilfov. Giulia va fi prezentă pe Autostrada A3, DN1 și Centura Bucureștiului, dar și pe raza localităților Buftea, Snagov și Otopeni.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Alfa Romeo Giulia este disponibilă în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare, de la 150 CP până la 510 CP, disponibile cu propulsie sau tracțiune integrală.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?