Alfa Romeo Giulia bate recordul pe Nurburgring

Alfa Romeo Giulia bate recordul pe Nurburgring

Acum doua luni, Porsche Panamera Turbo a reusit sa devina cel mai rapid sedan pe circuitul de la Nurburgring. Doar ca bucuria germanilor a tinut foarte putin. Alfa Romeo Giulia QV a iesit la atac pe Nurburgring si a reusit sa parcurga Iadul Verde intr-un timp fabulos.

Sedanul de performanta al italienilor a "mancat" cei 21 de kilometri in doar 7 minute si 32 de secunde, cu 6 secunde mai rapid fata de Porsche Panamera Turbo. Dupa cum deja stiti, cea mai potenta versiune a lui Alfa Romeo Giulia foloseste motorul V6 de 3,0 litri dezvoltat in colaborare cu Ferrari.

Acesta produce 503 cai putere si promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3,9 secunde. Tinuta de drum este excelenta, mai ales ca italienii au reusit sa distribuie masa in procent de 50/50.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Exemplarul care a reusit performanta pe Nurburgring a fost echipat cu o cutie de viteze automata cu 8 rapoarte, iar la volanul acestuia s-a aflat Fabio Francio, un pilot italian foart expermentat.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?