Alfa Romeo Stelvio, acum in slujba Politiei Locale din Constanta

Alfa Romeo Stelvio, acum in slujba Politiei Locale din Constanta

Începând din luna iulie, Poliția Locală din Constanța este dotată cu un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona stațiunii Mamaia. Auto Italia, importatorul brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosință modelul Stelvio, pentru o perioadă de 6 luni, perioadă ce va acoperi sezonul estival, dar și o bună parte din anotimpul rece.

Autoturismul va fi folosit de echipajele Poliției Locale Constanța, pentru acțiunile de patrulare din zona bulevardului principal din stațiunea Mamaia. SUV-ul, primul model de acest fel dezvoltat de inginerii și designerii producătorului italian Alfa Romeo, se numește Stelvio, și dezvoltă o putere de 180 CP, având un motor de 2.2 L Mjet, are transmisie automată în 8 trepte AT8, tracțiune integrală AWD, și este un model versiunea Super, cu jante de 19’’.

Auto Italia este încântată de începerea acestei colaborări cu Poliția Locală Constanța, urmând astfel acțiunile pe care producătorul le dezvoltă în Italia, unde mai multe mașini Alfa Romeo sunt folosite de organele de ordine, având ca premisă dorința de a-i sprijini pe aceștia în misiunile zilnice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Stelvio este cel mai recent model ce se alătură gamei de autoturisme Alfa Romeo, fiind primul SUV creat vreodată sub sloganul “La Meccanica Delle Emozioni”, iar importatorul oficial din România, Auto Italia, este pregătit cu oferte speciale pentru această vară, atât pentru Stelvio, cât și pentru celelalte modele Alfa Romeo comercializate în România.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?