Anderson Germany Audi Q7 V12 TDI

Anderson Germany Audi Q7 V12 TDI

Cei de la Anderson Germany au transformat modelul Audi Q7 V12 TDI intr-un SUV de familie folosind o serie de componente custom precum un scaun sport pentru copil.

Incepand cu exteriorul, Anderson Germany Audi Q7 V12 TDI a primit un pachet din fibra de carbon ce include noi difuzoare fata si sapte, cadru grila, carcase oglinzi laterale, ornamente acoperis si diverse alte elemente vopsite in negru lucios. Printre aceste elemente se numera si logourile, tevile de esapament si jantele de 22 inch din aliaj usor, precum si stopurile care au fost innegrite.

Sub capota, tunerul a dotat SUVul german cu noi filtre de aer si un kit software de optimizare, astfel Anderson Germany Audi Q7 V12 TDI dezvolta 550 cai putere fata de 500 cai putere de care dispune modelul standard.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Anderson Germany Audi Q7 V12 TDI a primit diverse insertii din fibra de carbon si o cobinatie de Alcantara si piele neagra cu cusaturi contrastante.

| de | Sursa: ANDERSON GERMANY

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?