Anderson Germany Ferrari 458 Black Carbon Edition

Anderson Germany Ferrari 458 Black Carbon Edition

Anderson Germany este unul din tunerii ce considera ca rosul nu este singura culoare ce caracterizeaza un model Ferrari.

Pentru a-si sustine punctul de vedere, acestia au creat Ferrari 458 Black Carbon Edition, un expemplar rar ce vine echipat cu o serie de modificari la exterior precum o capota ventilata cu guri de aerisire din fibra de carbon, aripioare din fibra de carbon pentru sortul fata, carcase pentru oglinzile laterale fabricate din fibra de carbon, un difuzor spate si un set de jante de 21 inch imbracate in anvelope de performanta de dimensiunile 245/345 pe fata si spate.

Performantele coupeului italian au fost si ele imbunatatite, Anderson Germany Ferrari 458 dispunand acum de 623 cai putere in loc de 570 cai putere si de un extra de 96 Nm. Plusul de putere se datoreaza optimizarii unitatii ECU si unui nou sistem de evacuare cu admisii si catalizatoare speciale. Acest nou sistem de evacuare este cu 18 kg mai usor decat cel ce echipeaza modelul standard si vine cu o protectie termica ce ajuta la reducerea temperaturilor cu aproximativ 60%.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Anderson Germany a aplicat acelasi tratament negru consolei centrale, gurilor de aerisire, manerelor si panourilor portierelor, precum si volanului, grupului pedalier si bordului. De asemenea, scaunele au fost acoperite cu o combinatie de piele neagra si alcantara, iar sistemul audio al modelului 458 Italia a fost imbunatatit prin adaugarea unui player DVD, unui subwoofer/amplificator si conectivitate Bluetooth.

| de | Sursa: ANDERSON GERMANY

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?