Andreea Banica este posesoarea singurului BMW M4 DTM Champion Edition din Romania

Andreea Banica este posesoarea singurului BMW M4 DTM Champion Edition din Romania

Saptamana aceasta, unul dintre dealerii BMW din Bucuresti a ivrat cel mai rapid model construit de BMW până în prezent: noul BMW M4 DTM Champion Edition. Singurii posesori al acestui model de colectie în Romania sunt începand de astăzi Andreea Banica şi soţul ei, Lucian Mitrea. Andreea este una din vedetele din Romania pasionate de automobile, avand o colectie impresionanta de masini special, printre care şi două modele BMW Seria 8 850 CSi.

„Am descoprit BMW M4 GTS şi ne-a fascinat. Am dorit şi noi un exemplar special. Am aflat de BMW M4 DTM Champion Edition imeidiat după lansare şi am luat legătura cu prietenii noştri de la MHS Motors. Am descoperit că banii nu sunt suficienţi pentru a cumpăra un astfel de model, e nevoie şi de puţin noroc. Maşina a fost o surpirză pentru soţul meu şi va rămâne în familie, cadou pentru noul nostru băiat, Noah. Această ediţie limitată este cu adevărat o piesă de colecţie şi în timp va fi tot mai valoroasă. În plus, este un pretext excelent să facem cursuri de pilotaj cu Claudiu David, un lucru pe care îl planificam de multă vreme”, a declarat Andreea Bănică.

Noul model BMW M4 DTM oferă o experienţă exclusivistă a condusului prin tehnologia de înaltă performanţă şi inovaţiile împrumutate din motorsport şi este dedicat performanţelor pe circuit. BMW M4 DTM este dotat cu stopuri OLED (organic LED) şi dispune de un motor cu şase cilindri în linie cu injecţie cu apă, tehnologie M TwinPower Turbo (două turbocompresoare mono-scroll, injecţie High Precision, gestiune variabilă a supapelor VALVETRONIC) şi sincronizare variabilă a arborelui cu came (Double-VANOS). Capacitatea motorului este de 2.979 cmc, cu o putere de 368 kW/500 CP la 6.250 rpm şi cuplu maxim de 600 Nm între 4.000 şi 5.500 rpm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW M4 DTM accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde, cu o viteză maximă limitată electronic la 305 km/h. Doar 200 de unitati au fost produse.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?