Angajatii Porsche Finance Group sprijina SOS Satele Copiilor Romania

Sectiuni Relevante

Angajatii Porsche Finance Group sprijina SOS Satele Copiilor Romania

Cu o echipa de 130 de angajati si o contributie de aproximativ 30.000 de euro, Porsche Finance Group a participat la dotarea complexului de case familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti cu colectoare solare destinate incalzirii apei. Acestea au fost dezvoltate in cadrul proiectului Regenesys al organizatiei ViitorPlus.

"Ma bucura nespus faptul ca m-am alaturat unei echipe pentru care implicarea in folosul comunitatii este atat de importanta, mai ales ca vorbim despre parteneriate pe termen lung. Astfel, in acest an ne implicam tot mai puternic in proiectele pe care le sprijinim, nu doar financiar, ci mai ales prin prezenta echipei de angajati PFG ca voluntari in aceste proiecte. Le multumesc echipelor de lucru ale Porsche Finance Group pentru timpul si dedicarea pe care le-au investit in acest proiect care are beneficii atat pentru copii, cat si pentru mediu”, a declarat David Gedlicka, CEO al Porsche Finance Group.

Echipele de voluntari ale Porsche Finance Group au lucrat timp de o zi la constructia celor zece colectoare solare alaturi de facilitatorii organizatiei ViitorPlus, cordonatorul proiectului. Ca urmare a acestei initiative, colectoarele sunt gata de instalare, iar costul a fost redus cu 70% din totalul necesar in cazul realizarii panourilor cu o firma specializata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu sprijinul Porsche Finance Group, colectoarele solare vor fi montate si puse in functiune pana la finalul lunii noiembrie in complexul de case ce alcatuieste SOS Satul Copiilor Bucuresti.

| de | Sursa: Porsche Finance Group

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?