Aniversare de 20 de ani pentru Porsche Romania

Sectiuni Relevante

Aniversare de 20 de ani pentru Porsche Romania

Porsche România, cel mai mare importator auto local, aniversează 20 de ani de activitate, timp în care a livrat clienților 455.055 de autoturisme sub mărcile Volkswagen, Audi, Seat sau Skoda.

Compania a încheiat anul 2017 cu rezultate record pentru perioada post-criză: cifra de afaceri a crescut până la 638 milioane de euro, cu 16% mai mult față de 2016, în timp ce numărul total de unități vândute în 2017 s-a ridicat la 31.569, reprezentând o creștere de 13% față de anul precedent.

Pentru anul 2018, Porsche Romania și-a propus să livreze 500 autovehicule electrice și să continue instalarea stațiilor de încărcare pentru autovehiculele electrice în rețeaua proprie, astfel încât în cel mult doi ani, toți dealerii Porsche România să aibă în dotare stații de încărcare.

Anul acesta, Porsche România va fi prezentă la Salonul Internațional Auto București 2018, unde va prezenta cele mai noi modele ale concernului, precum și modele aniversare special concepute pentru clienții din România.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Alături de partenerii săi, Porsche România a generat peste 3.500 de locuri de muncă la nivel național în sediul propriu și rețeaua celor 82 de distribuitori prezenți în 26 de județe.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?