Asa arata caroseria lui Mercedes-Benz E-Class

Asa arata caroseria lui Mercedes-Benz E-Class

Blogul de casa al celor de la Mercedes-Benz a publicat o imagine cu caroseria viitoarei generatii E-Class. Nu este pentru prima data cand avem ocazia sa vedem look-ul viitorului sedan de clasa mare, insa acum totul se petrece fara camuflaj.

Dupa cum deja stiti, viitoarea generatie a lui Mercedes-Benz E-Class va fi expusa in premiera in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care va avea loc in luna ianuarie a anului viitor.

Noul E-Class va ajunge si in Europa in martie, la Geneva, urmand ca debutul comercial sa aiba loc la scurt timp dupa prezentarea din orasul elvetian. Desi viitorul E-Class va avea mai multe in comun cu S-Class, platforma tehnologica ii apartine lui C-Class. Vorbim despre arhitectura MRA care acum a pierdut 100 de kilograme.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform anumitor surse, Merceds-Benz E-Class va fi disponibil si intr-o versiune cu ampatament marit, alaturi de clasicul break. Cu detalii complete vom reveni dupa debutul din ianurie sau dupa o prezentare pe internet care sigur va sosi cu cateva saptamani inainte de Detroit.

| de | Sursa: MBPassion

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?