Asa arata Citroen Numero 9 Concept

Asa arata Citroen Numero 9 Concept

Oficialii constructorului francez Citroen vor veni la Salonul Auto de la Beijing de luna aceasta cu conceptul Numero 9.

Prototipul francezilor prefigureaza design-ul viitoarelor modele din gama DS si inglobeaza trasaturile conceptelor DS9 si Metropolis.

Citroen Numero 9 Concept foloseste un tren de propulsie hibrid ce combina puterea unui motor electric cu cea a unui agregat conventional. La Beijing, acesta va veni echipat cu un propulsor de 1.6 litri THP ce produce 225 de cai si 275 Nm cuplat cu un motor electric de 70 CP si 200 Nm. La capitolul performante, Numero 9 are nevoie de doar 5.4 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima se cifreaza la 244 km/h. In ciuda acestor cifre impresionante, francezul este capabil sa consume doar 1.7 litri la o suta de kilometri parcursi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste dimensiunile, Numero 9 masoara 4.930 mm in lungime, 1.940 mm in latime si are un ampatament de 3.000 mm, cifre ce vorbesc de la sine despre spatiul de care se vor bucura viitorii pasageri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?