Asa arata noul Toyota Auris

Asa arata noul Toyota Auris

Oficialii constructorului japonez Toyota au publicat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noua generatie a lui Auris.

Hatchback-ul nipon are dimensiuni mai mari, este mai aproape de sol, dispune de o structura mai solida, dar si de o masa proprie mai mica cu 40 de kilograme. In momentul lansarii, modelul nipon va fi oferit in compania unor motoare diesel si benzina, dar oficialii anunta si o versiune hibrid.

Versiunea de baza va fi propulsata de un motor de 1.3 litri benzina, dar japonezii pun la dispozitie si un agregat otto de 1.6 litri. In ceea ce-i priveste pe iubitorii dieselului, acestia vor avea parte de un motor de 1.4 litri. La capitolul hibrid, cel mai probabil, noul Auris, va beneficia de aportul unui propulsor pe benzina de 1.8 litri sustiunt indeaproape de un motor electric "hranit" prin intermediul bateriilor pe baza de nichel.

Asa cum afirmam si la inceput, noul Auris este mai mare decat actuala generatie. Acesta are o lungime de 4.275 mm, dispune de o latime de 1.760 mm si de o latime de 1.460 mm. Vorbim astfel, despre un plus de 30 mm, in timp ce garda la sol a fost micsorata cu 55 mm. Multumita unui otel special, structura masinii este mult mai solida, in timp ce masa acesteia a scazut intr-un mic procent. La capitolul design, vedem o grila cu totul nou, blocuri optice mult mai agresive, dar si lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED. In partea din spate, se observa stopurile noi si spoilerul imbunatatit.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cea de-a doua generatie a hatchback-ului compact va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din aceasta toamna.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?