Asa arata Volvo XC40, cel mai mic SUV al suedezilor

Asa arata Volvo XC40, cel mai mic SUV al suedezilor

Volvo XC40 a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment desfasurat in Milano. Cel mai mic SUV al producatorului din Suedia completeaza gama actuala si se adreseaza, in special, publicului tanar.

Estetic vorbind, XC40 preia elementele de design pe care le stim de la XC60 si XC90. Spre deosebire de acestea din urma, XC40 foloseste platforma CMA. Gama de motorizari pregatita pentru inceput cuprinde doar doua propulsoare.

Suedezii vor oferi un motor de 2.0 litri diesel de 190 de cai si unul pe benzina, tot de 2,0 litri dar care produce 254 de cai putere. Acestea vor fi cuplate la o cutie automata si la un sistem de tractiune integrala. Ulterior, Volvo va introduce o versiune hibrida si una electrica, aceasta din urma fiind programata pentru anul 2019.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sistemele de siguranta sunt numeroase, iar cel mai important poarta denumirea de Pilot Assist cu City Safety. Ajuns la a patra generatie, sistemul Pilot Assist asigura o rulare semiautonoma.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?