Facelift pentru majoritatea modelelor Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 si S80

Facelift pentru majoritatea modelelor Volvo: S60, V60, XC60, V70, XC70 si S80

In ultimele luni, fotografii spion au reusit sa surprinda o serie de modele Volvo ce beneficiau de cateva modificari minore. Acum, a venit timpul ca Volvo sa le prezinte pe toate in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Astfel, in cadrul standului suedezilor ne vom putea delecta cu urmatoarele facelift-uri: S60, V60, XC60, V70, XC70 si S80. Singurele modele care au scapat de condei sunt proaspatul V40 si XC90. Acesta din urma nu a mai primit un facelift, intrucat in scurt timp, va debuta cu o noua generatie.

Toate modelele "lovite" de facelift vin cu o grila noua, blocuri optice revizuite, o capota restilizata si spoilere modificate. Suedezii inca nu au publicat imagini cu interiorul, insa unele surse sutin ca Volvo va veni cu un nou panou de instrumente.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, aceleasi surse spun ca motorizarile de pe viitoarele modele revizuite au suferit si ele cateva transformari.

| de | Sursa: Volvo | Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?