Asaltul Mitsubishi de la Paris

Asaltul Mitsubishi de la Paris

Constructorul nipon Mitsubishi va lua cu asalt Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna.

Acestia au prezentat astazi o serie de fotografii si detalii despre trei modele ce vor urca pe scena evenimentului parizian. Vorbim despre ASX facelift, despre versiunea europeana de segment B a modelului global Mirage si despre Outlander PHEV.

Mitsubishi Mirage

Reprezentantul segmentului B al niponilor vine la Paris impreuna cu un motor de 1.0 litri si trei cilindri. Acesta va beneficia de aportul unei cutii de viteze manuala cu cinci rapoarte ce dispune de sistemul Start/Stop inca din versiunea de baza.

Mitsubishi inca nu a ales un nume european pentru modelul sau de segment B, insa oficialii niponi mizeaza foarte mult pe faptul ca publicul va fi incantat de dimensiunile generoase de la interior si prin costurile de intretinere mici.

Mitsubishi ASX facelift

Mitsubishi ASX facelift sau Outlander Sport pentru americani a fost prezentat deja in luna aprilie in cadrul Salonului Auto de la New York. Acesta a primit mici retusuri si vine la Paris sa se faca cunoscut.

La nivel estetic, crossover-ul nipon a primit un set de spoilere usor modificate si jante cu un design nou. La interior, clientii se vor bucura de materiale imbunatatite si de prezenta butonului ALl Wheel Control pe tabloul de bord. La capitolul motorizari, ASX facelift va beneficia de aceleasi unitati ca si pana acum.

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi va prezenta la Paris noul Outlander plug-in hybrid, iar rivalii precum Honda CR-V si Toyota Prius+ ar trebui sa se teama atunci cand japonezul va ajunge in showroom-uri.

Outlander PHEV dispune de doua motoare electrice, cate unul pe fiecare axa, iar unitatea de 2.0 litri pe benzina va functiona si pe post de generator pentru a reincarca beteriile tip lithiu-ion. In functie de modul de sofat si de nivelul de incarcare al bateriilor, SUV-ul hibrid va seta automat cel mai bun mod de a rula pentru a maximiza eficienta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Outlander PHEV dispune de trei moduri de rulare: EV Drive, care permite deplasarea cu 0 emisii de CO2 pe distante de maxim 50 de kilometri, Series Hybrid, setare in cadrul careia unitatea pe benzina functioneaza drept generator pentru a pune in miscare cele doua motoare electrice si Parallel Hybrid, functie ce ofera maximul de putere din partea celor trei agregate.

| de | Sursa: Mitsubishi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?