Asphaltfighters STORMBRINGER cea mai rapida motocicleta din lume

Asphaltfighters STORMBRINGER cea mai rapida motocicleta din lume

Azi au fost facute publice detaliile si o lista considerabila de poze cu cea mai rapida motocicleta din lume, si anume Asphaltfighters STORMBRINGER.

Propulsata de un motor in 4 cilindri de 1,000cc cu 4 valve capabil sa genereze 220 cai putere (161,9 kw), Asphaltfighters STORMBRINGER poate atinge impresionanta viteza maxima de 320 km/h, iar acceleratia de la 0 la 300 km/h se face in doar 13.9 secunde.

Cu rezervoul plin, Asphaltfighters STORMBRINGER cantareste doar 195 kg, iar din punct de vedere al designului, cea mai rapida motocicleta din lume se mandreste cu o serie de inovatii care nu au mai fost folosite la alte motociclete, si anume backup camera system, head-up display system si sistem de iluminat cu leduri.

Asphaltfighters STORMBRINGER vine vopsita in negru, cu detalii portocalii si numeroase elemente din fibra de carbon si va fi prezentata incepand de maine la Essen Motor Show.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru Asphaltfighters STORMBRINGER este de 57,500 EURO si va fi produsa de WARM UP Zweiradtechnik GmbH in Alen, germania.

| de | Sursa: Asphaltfighters

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?