Aston Martin a prezentat noul DB11 Volante

Aston Martin a prezentat noul DB11 Volante

Aston Martin a publicat primele poze si detalii cu noul DB11 Volante, versiunea cabrio a clasicului DB11. Modelul este echipat cu un plafon din panza care are nevoie de 14 secunde pentru a cobori sau pentru a se ridica. Pentru ca vorbim despre un Aston Martin, operatiunea poate fi efectuata chiar si atunci cand rulezi, viteza maxima in acest caz fiind de 50 km/h.

Sub capota lui Aston Martin DB11 Volante se afla un motor V8 biturbo de 4.0 litri imprumutat din gama AMG. Acesta ofera 510 cai putere si este cuplat la o cutie automata cu opt trepte. Resursele sunt puse pe sosea prin intermediul puntii spate si cu ajutorul diferentialului cu alunecare limitata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Spre deosebire de versiunea coupe, DB11 Volante este cu 115 kilograme mai greu. Cu toate acestea, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4.1 secunde, cu 0.1 secunde mai lent comparativ cu versiunea coupe. Din pacate, versiunea V12 nu este disponibila si pe decapotabila.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?