Aston Martin DB11 a fost prezentat oficial

Aston Martin DB11 a fost prezentat oficial

Aston Martin a publicat primele imagini si detalii oficiale cu noul DB11. Succesorul lui DB9, intrucat DB10 a fost numele folosit exclusiv pentru masina lui James Bond, a reusit sa rupa gura targului la Geneva.

Modelul britanic foloseste un look foarte agresiv si sportiv, dar care emana eleganta prin toti porii. Conform primelor informatii, noul Aston Martin DB11 are la baza o noua platforma care, asa cum era de asteptat, vine cu o serie de puncte forte. Printre acestea amintim de masa scazuta si aparitia unor suspensii noi indreptate catre si mai multa sportivitate.

Totodata, interiorul lui Aston Martin DB11 a trecut de partea noua a tehnologiei si prezinta cele mai noi elemente pe care producatorul britanic le are in dotare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Aston Martin DB11 se vor afla motoarele V8 si V12. Primul dintre acestea va avea o cilindree de 4,0 litri si va fi oferit si in compania unei cutii de viteze manuale. Cel de-al doilea este un biturbo de 5.2 litri care va produce aproximativ 600 de cai putere si care va fi oferit in compania unei cutii automate cu 8 rapoarte dezvoltata de ZF.

| de | Sursa: Aston Martin

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?