Aston Martin prezinta noul Vantage GTE

Aston Martin prezinta noul Vantage GTE

Zilele trecute, Aston Martin a prezentat noua generatie Vantage. Modelul constructorului britanic a sta la baza dezvoltarii versiunii de competitie.

Asa s-a nascut noul Aston Martin Vantage GTE, model pe care britanicii il vor folosi in Campionatul Mondial de Anduranta si, bineinteles, in cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Spre deosebire de vehicul Vantage GTE, noul model vine cu o caroserie revizuita, cu elemente aerodinamice noi si cu o motorizare de top. Sub capota se ascunde un V8 biturbo de 4.0 litri preluat din gama Mercedes-AMG. Pe versiunea de serie, motorul produce 510 cai putere, dar pe varianta de competiti, unitatea a fost modificata si va oferi resurse mai mari.

Pana in acest moment, Aston Martin nu a oferit niciun detaliu cu privire la performantele motorului sau ale masinii. Stim doar ca noul Aston Martin Vantage GTE a parcurs deja 13.000 de kilometri de teste.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cadrul acestora a fost inclus si un test de anduranta de 30 de ore. Testul s-a desfasurat pe circuitul Navarra din Spania, iar rezultatele au fost excelente.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?