Aston Martin V12 Vantage la Nurburgring 24h

Aston Martin V12 Vantage la Nurburgring 24h

Cum nu mai este mult pana la startul celei de a 38-a editii a cursei de 24 de ore de la Nurburgring, fabricanti auto fac publice informatiile cu privire la modelele si echipele ce vor participa cu aceasta competitie.

In afara de modelul Aston Martin Rapide, farbricantul auto britanic va participa si cu un model Aston Martin V12 Vantage 2010 ce a primit o serie de imbunatatiri aerodinamice.

Aston Martin V12 Vantage 2010 va fi condus de catre Peter Cate, Oliver Mathai, jurnalistul Richard Meaden si Chris Parritt.

Cat despre modelul Aston Martin Rapide, pe langa jurnalistul Matthew Marsh, unul din pilotii acestui model va fi CEO-ul Aston Marti, Dr Ulrich Bez.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pregatirea modelului Aston Martin V12 Vantage pentru cursa de anduranta de 24 de ore de la Nurburgring a impus inlaturarea interiorului pentru a reduce greutatea, precum si dotarea acestuia cu o noua suspensie mai rigida si cu pneuri slick pentru utilizarea pe circuitele de curse.

| de | Sursa: Aston Martin

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?