Au fost anuntati finalistii World Car of the Year 2014

Sectiuni Relevante

Au fost anuntati finalistii World Car of the Year 2014

Lista cu finalistii World Car of the Year 2014 a fost publicata cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Pentru titlul de Masina Anului 2014 se vor duela Audi A3, BMW Seria 4 si Mazda3.

Asa cum deja stiti, concursul are mai multe categorii, iar la titlul pentru Masina de Lux a anului cei trei finalisti sunt Bentley Flying Spur, Mercedes-Benz S-Class si Range Rover Sport. La categoria Masina de Performanta a anului 2014 se vor duela Chevrolet Corvette Stingray, Ferrari 458 Speciale si Porsche 911 Gt3.

Pentru ca traim intr-o era eco, juratii vor inmana si titlul de Masina Verde a Anului 2014. Pentru aceasta categorie se vor duela BMW i3, Audi A3 Sportback g-tron si Volkswagen XL1. La final, avem categoria World Car Design, pentru care se vor duela Mazda3, BMW i3 si Mercedes-Benz C-Class.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Toti castigatorii vor fi anuntati pe 17 aprilie in cadrul Salonului Auto de la New York.

| de | Sursa: WCOTY

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?