Au fost livrate primele 18 exemplare BMW i8 Roadster

Au fost livrate primele 18 exemplare BMW i8 Roadster

O plăcuţă din interior confirmă că aceste 18 BMW i8 Roadster au ieşit de pe linia de asamblare a uzinei BMW Group din Leipzig unul după altul şi sunt printre primele predate clienţilor.

La BMW Welt din München, Clubul BMW i8 a primit cheile ediţiei limitate exclusive a acestui roadster plug-in hybrid special din partea lui Peter van Binsbergen, director de vânzări şi marketing BMW Germania. Prima lor evoluţie a fost parcurgerea traseului spre Lacul Como, în Italia, pentru Concorso d'Eleganza, unde automobilele au fost expuse în acest week-end la Villa Erba.

"Am aşteptat cu nerăbdare acest moment de luni de zile - de fapt, de când am văzut primele imagini ale acestui superb automobil. Şansa de a ne bucura de experienţa de condus uimitoare a Coupé-ului într-un Roadster este un vis devenit realitate pentru noi toţi", a explicat Claus-Dieter Bachmann, preşedintele Clubului BMW i8.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Exclusivistul BMW i8 Roadster First Edition, care a fost disponibil pentru comandă pentru o foarte scurtă perioadă de timp, este limitat la doar 200 de exemplare în lumea întreagă. O plăcuţă exclusivă din interior, dispusă pe consola centrală pe partea conducătorului, identifică First Edition ca un obiect de colecţie veritabil, fiind înscrise cuvintele "First Edition" şi numerotarea ediţiei limitate "1 of 200". Cele 18 automobil primite de Clubul BMW i8 sunt printre primele dintre aceste 200 de exemplare şi, ca surpriză specială pentru membri, poartă inscripţia "1 of 18". Opţiuni speciale de interior, precum aplicaţii ceramice pentru butoanele de control al operării, decoraţiunile interioare din carbon uscat, sistemul de boxe Harman Kardon hi-fi şi logo-ul BMW i8 proiectat în zona picioarelor şi atunci când uşile se deschid, sunt disponibile pentru această ediţie exclusivistă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?