Audi a achizitionat Ducati

Audi a achizitionat Ducati

Oficialii constructorului german Audi au anuntat ca vor achizitiona divizia de motociclete sport Ducati de la Investindustrial Group. Odata ce tranzactia va fi autorizata, trecerea catre Audi se va realiza cat mai repede cu putinta.

Pretul platit de Audi nu a fost facut public, insa din rapoartele trecute stim ca germanii vor plati aproximativ 1.13 miliarde de dolari. Odata cu aceasta achizitie, Audi va detine pe teritoriul italian trei marci. Vorbim despre Lamborghini, Italdesign si, in scurt timp, Ducati. Pentru cei care nu stiau, Ducati este o companie foarte activa. In 2011 a reusit sa vanda aproximati 42.000 de motociclete si au avut un venit de 480 de milioane de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Ducati este cunoscut in lumea larga drept un constructor premium de motociclete cu o tradie vasta in fabricarta modelelor sport. Dispune de o expertiza foarte buna in ceea ce priveste utilizarea materialelor usoare si a dezvoltarii motoarelor de performanta, si este unul dintre cele mai profitabile branduri ce fabrica motociclete din lume", a declarat Rupert Stadler, oficial Audi.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?