Audi a castigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans 2013

Audi a castigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans 2013

Audi a reusit din nou sa-si adjudece victoria in cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans 2013 la clasa LMP1. Dupa o lupta acerba cu Toyota, echipajul compus din Tom Kristensen, Allan McNish, Loic Duval de pe masina cu numarul 2 a reusit sa-si adjudece titlul cu numarul 12 din ultimii 15 ani.

Editia de anul acesta a celei mai grele curse de anduranta din lume a fost presarata cu mult spectacol. Deparsirile, iesirile in decor, dar mai ales ploaia au animat circuitul francez timp de 24 de ore. Din nefericire, Le Mans si-a cerut anul acesta tributul, pilotl echipei Aston Martin Racing, Allan Simonsen decedand in urma unui accident survenit ieri.

Pe pozitia a doua a clasamentului a terminat echipa Toyota formata din pilotii Nicolas Lapierre, Kazuki Nakajima si Alexander Wurz, in timp ce ultima pozitie a podiumului a fost adjudecata tot de un echipaj Audi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La clasa LMP2 masinile Morgan-Nissan au dominat cele 24 de ore, in timp ce proaspatul Alpine a reusit sa se claseze doar pe penultima pozitie. In cadrul clasei LM GTE Pro, Porsche 911 RSR si Aston Martin Vantage GTE si-au impartit podiumului, in timp ce Clasa LM GTE Am a fost adjudecata tot de un Porsche 911 RSR. Pe pozitiile imediat urmatoare s-au clasat doua Ferrari 458 Italia.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?