Audi a castigat cursa de la Le Mans

Audi a castigat cursa de la Le Mans

Audi a obtinut victoria cu numarul 11 in faimoasa cursa de anduranta de la Le Mans. De aceasta data, constructorul german a izbutit sa-si invinga rivalii cu ajutorul unui model hibrid.

Producatorul din Ingolstad a aliniat la start patru masini. Vorbim despre doua exemplare ale lui R18 e-tron quattro si doua ale lui R18 Ultra. Victoria a fost obtinuta de echipajul format din Marcel Fassler, Andre Lottere si Benoit Treluyer. Tot Audi a reusit sa-si adjudece si locurile doi, trei si cinci.

La inceputul cursei de anduranta, echipajele Toyota se tineau strans, dar ghinionul a facut ca ambele masini sa paraseasca competitia. Daca dupa sase ore de concurs britanicul Anthony Davidson a avut un accident spectaculos in urma unui acrosaj cu pilotul unui Ferrari 458 Italia, ce-a dea doua masina Toyota a fost nevoita sa abandoneze dupa o serie de probleme tehnice.

Pentru a ne mentine pe aceeasi directie, conceptul Nissan DeltaWing a abandonat dupa un acrosaj cu un prototip Toyota.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Audi a pregatit si un film in care pilotul Allan McNish de vorbeste despre diferentele dintre cele doua modele germane.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?